hummel Logo 160

Forza logo za Sport Life

skolo logo fb

logo-kmg

LIVESCORE.in
OFF

Среќни новогодишни и божиќни празници!

happy-year2019

Официјалната веб страна на Кирил Лазаров на сите граѓанни на Македонија, на сите вљубеници во спортот и сите читатели на оваа веб страна им ги честита новогодишните и божиќните празници, со желба за добро здравје и успех во сите сфери на животот, посебно во спортот.

Среќна и берикетна 2019 година во која пред нас се нови спортски предизвици, пред се во светот на ракометот.