hummel Logo 160

skolo logo fb

LIVESCORE.in
OFF

2WIN.MK-page-001

Грегори Кожан ќе биде наследникот на Ентрериос на клупата на Нант

гожан

Нант го промовираше новиот тренер и наследникот Алберто Ентрериос. Грегори Кожан потпиша договор на две сезони и, откако му беше асистент на Ентрериос и ја извршуваше улогата на спортски директор, сега ќе биде промовиран за предводник на екипата.

Кожан беше директор на развојниот центар на клубот и тренер на вториот тим, но од 2019 година беше именуван за асистент тренер во сениорската екипа и спортски директор.

Алберто Ентрериос од следната сезона ќе го води тимот на Лимож.

Share