hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

ФОТО: Славјето од соблекувалната ја обиколи Македонија

od-soblekuvalna-615x400

Конечно успеавме да забележиме една голема победа и затоа радоста низ цела Македонија е неизмерна. Замислете како им е на ракометарите на кои им падна „камен„ од срце и успеаа да им наметнат комплекс на австријците со трета победа во исто толку меѓусебни соочувања на официјалните средби.

Затоа овие момци заслужија вака да се радуваат и надежта дека оваа фотографија ќе се повтори во наредните неколку дена, кога имаме најмалку уште три натпревари на шампионатот.

Share