hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

ВИДЕО: Како е кога Борко „ќе ја спушти ролетната„

borko-614x400

19 интервенции и плус онаа последната клучна, но откако истече времето за напад на австријците, го прават Борко Ристовски наш херој од мечот со Австрија.

Тројно се надмина од мечот со Чешка и успеа да ја одведе Македонија во понатамошниот тек на турнирот. Никогаш не се сомневавме во квалитетите на Ристовски, бидејќи тој секогаш брани најдобро кога тоа е најпотребно. Еве ги на едно место сите 19 одбрани на нашиот „министер за одбрана„ на мечот со Австрија.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Share