hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Денес играме со најгрубите на првенството

ungarija-statistika-500

Една од карактеристиките на нашиот прв противник во втората фаза сигурно е цврстата, агресицна, на моменти и груба игра. Тие се најгрубата екипа на ова првенство, барем според објавената статистика на официјалната интернет страница на првенството.

Имено, на листата на фер-плејот, Унгарија се наоѓа на последното место со дури 19 исклучувања на три одиграни натпревари, еден црвен картон и десет жолти. За разлика од нив, Македонија е на високото четврто место со 12 исклучувања, со 9 жолти картони и без ниту еден црвен.

Share