hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

IN MEMORIAM: Почина првиот ракометен тренер на Кирил Лазаров!

janev

Голема загуба доживеа македонскиот ракомет, откако денес почина тренерот Илчо Јанев. Јанев во моментов беше дел од школата на КЛ7 во Свети Николе, а најпознат во ракометните води е по тоа што го создаде најдобриот македонски ракометар Кирил Лазаров.

Токму Јанев беше чоекот кој му беше прв тренер на најдобриот македонски ракометар.

Веста за смртта на Јанев ја објави клубот на Овче Поле на социјалните мрежи.

Share