hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Цела екипа дојде да го поздрави Лазаров на прошталната прес-конференција

lazarov pres 2

Францускиот клуб Нант организараше прес-конференција во чест на Кирил Лазаров на која македонскиот ас се збогува од активното играње, а на неа дојдоа сите за да му оддадат чест.

По говорот кој го имаше Лазаров пред медиумите, играчите и стручниот штаб го испочитуваа. Сите направија една заедничка фотографија со македонската ракометна легенда, во знак на почит за се што тој направи за овој клуб и за градот.

На конференцијата покрај играчите и стручниот штаб на Нант присутно е и семејството на Лазаров, исто така тука е и неговиот брат Филип со семејството.

Share