hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Лазаров го скрати списокот за Медитеранските игри

kire so mne

Селекторот на машката сениорска репрезентација, Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за подготовки за Медитерански игри во Оран (Алжир).

Медитеранските игри ќе се одржат во Оран, Алжир во период од 25 јуни до 5 јули 2022 година.

283737223 524745302731575 7351606164130089374 n

Собирот е закажан на ден 13 јуни со почеток во 13:30 часот во Хотел Карпош во Скопје.

Share