hummel Logo 160

Forza logo za Sport Life

skolo logo fb

logo-kmg

LIVESCORE.in
OFF

2WIN.MK-page-001

Голден Арт КЛ7 ги започна подготовките за новата сезона

pripremi-goldenart-kl7-2020-1-of-1-20

Тимот на Голден Арт КЛ7, предводен од Андон Бошковски, Билјана Црвенкоска и Димитар Маневски ги започнаa подготовките за новата сезона и ќе се работи согласно донесениот протокол од страна на Ракометната федерција на Македонија, почитувајќи ги сите препораки за тренирање во услови на пандемија.

pripremi-goldenart-kl7-2020-1-of-1-23

Според претходно утврден план до 31 јули ќе се работи двапати на ден надвор од сала, додека после големиот македонски празник Илинден, стартувајќи од 3 август ќе се комбинираат тренинзите во сала и надвор.

Од 16 август екипата ќе замине на подготовки надвор од Скопје, каде што ќе се одиграат и повеќе подготвителни натпревари.