hummel Logo 160

Forza logo za Sport Life

skolo logo fb

logo-kmg

LIVESCORE.in
OFF

Шести роденден на официјалната веб страница на Кирил Лазаров

kiresajt6

На 7 јули во 2012 година официјално во етер зачекори официјалната веб страна на најдобриот македонски ракометар и еден од најдобрите македонски спортисти на сите времиња, Кирил Лазаров. Во овие шест години овој медиумски простор стана редовен сервис за настапите на нашиот капитен, за неговите клубски и репрезентативни активности, за неговата приватност и слично.

Посебно голем интерес кај читателите и гледачите побудува реализацијата на големите настани кои Лазаров ги игра со неговиот клуб или репрезентација. Одличен оддек имаат и француската, англиската и шпанската верзија на официјалната страна, како и профилите на Лазаров низ социјалните мрежи.

Од тимот на администратори на официјалната веб страна на Кирил Лазаров