evroins

logo-kmg

hummel Logo 160 

signiori

LIVESCORE.in
OFF

640x100

Честит Божиќ !

cestit bozik1

Официјалната веб страница на Кирил Лазаров (www.lazarovkiril7.com) на сите граѓани на Република Македонија, на сите вљубеници во спортот и сите читатели на оваа веб страна им ги честита Божиќните празници, со желба за добро здравје и успех во сите сфери на животот, посебно во спортот.