hummel Logo 160

Forza logo za Sport Life

skolo logo fb

logo-kmg

LIVESCORE.in
OFF

ВИДЕО: Лазаров гостин на Специјалната Олимпијада

Kire Lazarov EnglishHD1280x720Mp4.mp4 snapshot 05.52 2018.01.05 14.06.31

Македонската ракометна легенда, Кирил Лазаров беше гостин на децата од Специјалната Олимпијада и ги запозна со неговата кариера, почетоците, развојниот пат и детали од приватноста.

„Мојата љубов започна одамна. Мојот татко беше ракометар и со него минував многу време на спортските терени. И тој играше врвен ракомет и секогаш ме носеше со себе каде што играше. Од тогаш до ден-денес професионално играм ракомет и уживам во тоа што го работа", рече Лазаров на почетокот од интервјуто.

Задолжително погледнете го разговорот на Лазаров со најмладите членови на Специјалната Олимпијада:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video