hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

ВИДЕО: Тофт Хансен: „Менуваме многу и затоа секогаш сме свежи„

toft hansen

Еден од ракометарите со најголем прогрес е наследникот на Михаел Кнудсен во националниот дрес Тофт Хансен. Беспрекорен во двата правци и пред се одбранбен зид пред Ландин.

 Новиот кружен напаѓач на Кил ја откри тајната која скоро сите дански ракометари ја потенцираат „Формата во која доаѓаме во полуфиналето е одлична. Постојаната ротација ни е од голема помош. Имаме многу квалитетни ракометари и постојано остануваме свежи. Немаме повреди и со оптимизам го чекаме полуфиналето. Хрватска како и Франција е голема репрезентација и максимално ја почитуваме„ ни рече Рене Тофт Хансен. Токму на неговата позиција Тофт Хансен и Нодесбо се вистински пример како двајцата ротираат во двете фази, а квалитетот и нивиото на кружниот напаѓач не опаѓа.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Share