hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

ВИДЕО: Анкетил: „Без одбрана и само со Лазаров, не се победува Германија„

Greg-Anquetil

Легендарниот француски ракометар од минатата деценија, а сега стручен коментатор за францускиот CANAL+ Грегори Анкетил за нас го анализираше вчерашниот натпревар со Германија. „Премалку е само Кирил Лазаров за да се победи Германија. Ако сакате да ги совладате, ќе мора да му придодадете некој друг ракометар и да играте подобра одбрана. Со ваква одбрана,не се може против нив. Едноставно делуваа во сите елементи подобро. Но вашиот турнир е солиден. Ја минавте групата во Севиља и тоа е првиот чекор. Имате компактен тим и го имате Лазаров. Треба само така да продолжите„ рече легендарното крило кое стана светски првак на Исланд пред скоро две децении. Веќе 5-6 години е прво стручно име на една од најракометните нации во последните 20 години.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Share