hummel Logo 160

Forza logo za Sport Life

skolo logo fb

logo-kmg

LIVESCORE.in
OFF

logo-live-scores1

ФОТО: Битолско засилување на трибините

bitolcani

Како турнирот одминува пристигнуваат и семејствата на македонските репрезентативци и членови на стручниот штаб. Така на трибините на мечот со Исланд меѓу „Фалангата„ се појавија и комплетните семејства Шундовски и Ангеловски.

Сопругата на селекторот Звонко Шундовски, неговиот син и ќерка, како и поубавата половина на Бранко Ангеловски и нивните две деца веќе од мечот со Чиле дојдоа да ги бодрат своите најблиски и целиот национален тим. Наша и нивна заедничка цел е да останат што е подолго крај своите семејства во Шпанија.