hummel Logo 160

Forza logo za Sport Life

skolo logo fb

logo-kmg

LIVESCORE.in
OFF

logo-live-scores1

ВИДЕО: Пушник: „Се сеќавам на Ванчо, на Абдула, се дружам со Доне„

rolando pusnik

Средбата со 51 годишниот легендарен тренер на голманите на катарската репрезентација Роландо Пушник е приказна за себе. Некогаш изворедниот голман со задоволство се присеќа на натпреварите во Македонија, на гостувањата во Битола, на Ванчо Јовановски и Абдуда Јусуфовски. „Со Доне Бошковски сум многу добар пријател и често се слушаме, сега и се дружиме. За Македонија ме врзуваат многу спомени и верувам дека ова талентирано подрачје за спортисти ќе биде доследно на својата традиција. Во нашата група Данска има нешто повеќе од другите репрезентација, па следува Русија и после доаѓа Македонија. Турнирот е долг и ништо не се знае, можат да се случат многу работи„ заврши еден од соработниците на катарскиот селектор, словенецот Мачек.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video