hummel Logo 160

Forza logo za Sport Life

skolo logo fb

logo-kmg

LIVESCORE.in
OFF

logo-live-scores1

ВИДЕО: Безброј емоции за семејството Мирчески

SDC12888

Во последните 7-8 дена скоро сите во Македонија знаат за Јосиф Мирчески, прилепчанецот кој работи како научник во Севиља веќе четири години. Тој и неговата сопруга Јулија ја раскажуваат емоцијалната приказна поврзана со доаѓањето на „Фалангата„ во Андалузија. Не ни претпоставуваа дека нивната веб страна www.osvoijasevilja.com ке доживее толку голем интерес кај нашите навивачи присутни во Шпанија и кај оние кои планираат да дојдат наредната недела.

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video