hummel Logo 160

Forza logo za Sport Life

skolo logo fb

logo-kmg

LIVESCORE.in
OFF

logo-live-scores1

Позната тренинг сатницата во Севиља

trening-banskoliev-2

Организаторот на Светското првенство веќе ги одреди и официјалните термини за тренинзите на репрезентациите кои ќе учествуваат на мундијалот. Во Б групата во Севиља, Македонија ќе има 8 тренинзи, од кои пет во малата „Пино Монтањо„ арена и три во големата „Сан Пабло„ каде ќе се играат и сите 15 меча од групата.

Само еден тренинг е попладневен, а сите останати се утрински. Избраниците на Шундовски ќе тренираат секој ден, а на располагање имаат четири термини од по 80 и четири од по 50 минути на денот кога се играат и натпреварите.

 

 

Петок 11.01.                           - 09:30 - 10:50 часот „Пино Монтањо„

Сабота 12.01.                         - 09:30 - 10:20 часот „Пино Монтањо„

Недела 13.01.                        - 10:30 - 11:20 часот „Пино Монтањо„

Понеделник 14.01.                 - 19:30 - 20:50 часот „Сан Пабло„

Вторник 15.01                        - 10:30 - 11:20 часот „Сан Пабло„

Среда 16.01                           - 09:30 - 10:20 часот „Сан Пабло„

Четврток 17.01.                       - 09:30 - 10:50 часот „Пино Монтањо„

Петок 18.01.                            - 09:30 - 10:50 часот „Пино Монтањо„