hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Три европски селекции и Катар ќе се борат за медалите

Qatar vs Germany 150128 ALX4012 xlarge

Катар и три европски репрезентации ќе ги распределат медалите,а Шпанија останува со опција да ја одбрани титулата. Прва за Катар и Полска, трета за Шпанија или петта титула за Франција е дилемата која ќе биде разрешена в недела. В четврток е единствениот комплетно слободен ден без ракомет, а полуфиналните мечеви се в петок. Мечевите за пласман од 5-8 место се предвидени за в сабота.

Полуфинале

Катар - Полска
Шпанија - Франција

Мечеви за пласман од 5-8 место

Германија - Хрватска
Данска - Словенија

Share