hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Борец - Велес

Сезона 1994/95rk-borec

 

Вицешампион на Македонија

 

Европски натпревари:
Лига на шампиони 

 

1 квалификационo коло
 
Динамо Букурешт - Борец Велес                                         26:18 (15:8)
 
Борец Велес - Динамо Букурешт                                         27:18 (13:10)
 
2 коло
 
Елгоријага Бидасоа - Борец Велес                                       25:20 (15:11)
 
Борец Велес - Елгоријага Бидасоа                                       15:25 (8:11)

kire borec nova 

Играчки кадар:

Дејан Кимевски, Славчо Каланоски, Мишо Радивојевиќ, Александар Дугиќ, Кирил Лазаров ,Игор Котевски, Благојче Крстев, Сологуб, Малига, Николов, Кацаров, Драган Миливој, Диневски, Илиев.

 

Share