evroins

logo-kmg

hummel Logo 160 

signiori

LIVESCORE.in
OFF

Интервјуа

19.05.2007 Balkan - handball

www.balkan-handball.jpg2
Време е за Македонија

Си заминуваш од Фотекс Веспрем по пет одлични сезони. Дали причината е заситување од средината или амбиција и желба за нов успех, финансии? Што пресуди?

- По малку од сè. По пет години се јави заситеност. Но сепак тоа е долго време.

Повеќе...

15.03.2001 HRSport.net

www.hrsport
 
Загреб ќе биде меѓу најдобрите 4 во Европа

Откако по многу перипетии станавтe член на РК Бадел Загреб, кажете ни што всушност пресуди да станете дел од нашиот најпознат ракометен клуб?

"Бадел Загреб е голем ракометен клуб, кој многу добри резултати зад себе и тоа беше најважниот фактор кога јас ја донесов одлука за доаѓање во Загреб.

Повеќе...