hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

24.01.2012 dnevnik.com.mk

www.2dnevnik.com
 
Не го менуваме стилот
 
Со Полска не се повтори ситуацијата како со Данска?
 
- Зборував со селекторот на Данска дали онаа акција од која постигнаа гол во последните моменти на мечот со нас и н` победија, беше однапред вежбана или случајна.
 
dnevnik big
 
Тој рече дека тоа е однапред испланирана акција. Тоа е одлика на голема репрезентација која постигнува успеси. И нашите успеси не се случајни, туку плод на работа со години.
 
 
Погледнете го интервјуто во интегрално издание на:
Share