hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

31.01.2012 cooltura.mk

 
cooltura 
 
Спортот ми е се во животот !
 
Cooltura.mk: Доколку не би бил ракометар, што е она што би го одбрал како твоја друга професија?
 
KL big 4
 
Кире: Дефинитивно ова е најтешкото прашање за мене. Втора опција немам, ниту сакам да имам. Мене спортот ми е се во животот, и покрај тоа што го заработувам својот леб и за својата фамилија, сепак јас го сакам ракометот и спортот од срце и максимално сум посветен на него.
 
Погледнете го интервјуто во интегрално издание на:
Share