hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Лазаров предизвика голем интерес меѓу најмладите во Мурско Средишче

kiremusrskouchiliste

Капитенот на македонската репрезентација, Кирил Лазаров каде и да се појави, предизвикува голем интерес, па така беше и пред денешниот тренинг во салата на основното училиште во Мурско Средишче.

Ракометарите на Раул имаа пријатен пречек од повеќе ученици и нивната учителка. Главна ѕвезда бешe Лазаров од кои децата, но и учителката бараа фотографија и автограми.

Во Хрватска нашиот капитен е многу популарен и не чуди ваквиот дочек во малото место на хрватско-словенечката граница.

Share