hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Миркуловски: Не сме повеќе изненадување, сега сите знаат како играме (ВИДЕО)

25887537408 1a5a9b4b6c z

„Можеби нашето прво место е неочекувано, но ние верувавме во ова. Имаме амбиции и натаму, сакаме да оствариме уште поголем резултат, да не биде дека само ја пројдовме првата фаза.

Имавме три извонредни натпревари, треба да бидеме задоволни. Сега во Вараждин нè чека уште потешка задача. Ако досега нè гледаа како изненадување, сега ќе нè гледаат со други очи. Нема повеќе да бидеме само изненадување", рече средниот бек.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Share