hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Во полуфиналето четирите најдобри селекции

France-Hongrie-Omeyer full diapos large

Преостанаа само уште пет натпревари до крајот на шампионатот. Само најдобрите стигнаа да се борат за одличјата и нема дилеми дека тоа се репрезентаците кои најмногу покажаа и заслужија останат до крајот на турнирот. Само Данска нема ниту еден пораз, а останатите полуфиналисти Франција, Хрватска и Шпанија влетаа со еден пораз во големата четворка:

Полуфинале

Петок 24.01.2014

18:30 часот Франција - Шпанија
20:30 часот Данска - Хрватска

Меч за 5 место

Петок 24.01.2014
16:00 часот Исланд - Полска

Share