hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Два часовници за Борко, по еден за Кире, Пецак, Миркуловски и „Џомба„

mak-aut-18

Како што е обичај во натпреварувањата на ЕХФ по завршувањето на секој натпревар се прогласуваат најдобрите поединци во двете репрезентации. Така во нашиот табор неколку ракометари за спомен на своите добри партии заработија рачен часовник од спонзорите на ЕХФ како играч на натпреварот. Еве ги нашите најдобри поединци на сите шест мечеви:

Македонија - Данска (Борко Ристовски)
Македонија - Чешка (Кирил Лазаров)
Македонија - Австрија (Борко Ристовски)
Македонија - Унгарија (Дејан Пецаковски)
Македонија - Исланд (Гоце Георгиевски)
Македонија – Шпанија (Филип Миркуловски)

Share