hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Куп на Шпанскиот крал 2011/12

kraslki kup 2012fr

Арена: Сесиљо Гаљего - Торевјеха : Капацитет: 1.500 гледачи

                                   четвртфинале                                  

 
 Атлетико Мадрид                           35
 
 
 
 
 
 
 Адемар Леон                                 28
 
 
 Торевјеха                                       27
 
 
 
 Арагон                                           25
 
 Ваљадолид                                   32
 
 
 
Октавио                                          24
 
 
 Натурхаус                                     26
 
 
 
 Барселона                                     28
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     полуфинале                                    

 
 Торевјеха                                        20
 
 
 
 Атлетико Мадрид                            26
 
 
 Ваљадолид                                     29
 
 
 
 Барселона                                       28
 
 
                                       финале                                        
 
 Атлетико Мадрид                            37
 
 
 
Барселона                                       31
 
kup na kralot
 
37 - Атлетико Мадрид
 
Oмбрадос, Роберто Гарсија (3, (1)), Гвардиола (1), Динар (-), Калман (5), Јуркиевич (2) и Чема Родригез (2) - стартен тим
Антонио Диез, Еду Фернандез (-) , Маркусен (4), Агинагалде (6), Дејвис (-), Кањелас (5, (1)), Алберто Ентрериос (2) и Лазаров (7, (3))

31 - Барселона

Шариќ, (2, (1)), Наѓ (5), Сармиенто (2), Рутенка (4), Хуанин Гарсија (4), Нодесбо (1) -
стартен тим
Сјостранд, Виктор Томас (2), Раул Ентриос (6), Сорондо (2), Угалде (1), Јернемир (-), Агирезабалага (-), Морос (-), Игропуло (2)

Резултат на секои пет минути: 2-2, 4-5, 8-8, 8-11, 10-13 и 14-15 (полувреме) 17-17, 21-19, 25-21, 30-25, 33-28 и 37-31 (конечен резултат)
 
 
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
 
 
 
 
 
 
 
Share